DISCLAIMER

Noi, proiectul Modernizarea serviciilor publice locale (MLPS) nu oferim nicio garanție că informațiile furnizate sunt actuale, exacte, complete sau fără erori. Nu ne asumăm răspunderea pentru daune sau pierderi care rezultă direct sau indirect din utilizarea acestui site web, cu condiția ca acesta să nu fi fost cauzat intenționat sau din neglijență gravă.
Ne rezervăm în mod expres dreptul de a modifica, atașa și șterge parțial site-ul web în întregime fără o notificare prealabilă sau de a opri publicarea completă sau pentru o perioadă limitată.
Acest site conține linkuri către alte site-uri web. Ne distanțăm în mod expres de conținutul paginilor externe legate, deoarece nu avem control asupra acestor pagini și nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Toate imaginile utilizate în acest site au fost utilizate după acordul fotografilor respectivi.
În niciun caz nu vom fi responsabili față de nicio parte care ar putea alege să se bazeze pe informațiile conținute pe site. Orice persoană sau entitate care se bazează pe orice informații obținute de pe acest site web o face pe propriul risc.
Diseminarea informațiilor de pe acest site de internet de către noi nu creează niciun drept sau beneficiu, substanțial sau procedural, aplicabil prin lege sau echitate, de către o parte împotriva departamentului, a instrumentelor sale, a funcționarilor săi, a angajaților săi sau a oricărei alte persoane.